Skip to main content

El Festival Internacional d’art i cinema, ‘Arte Non Stop’, guardona amb tres mencions el documental produït per Animaset per a la Sagrada Família.

El curtmetratge ha estat nominat també en el Festival Internacional Religion Today que se celebra aquesta setmana a Itàlia.

El documental ‘La Sagrada Família. La Bíblia en Pedra’, dirigit per Jordi Roigé i produït per Animaset per a la Sagrada Família, ha estat guardonat com a Millor Migmetratge del Festival Arte Non Stop, en aquesta edició 2019. Paral·lelament, en la categoria de Migmetratges ha guanyat el premi de Millor Pel·lícula i Millor Fotografia per Benet Roman. D’altra banda, aquesta producció catalana ha estat seleccionada a Itàlia en 22a Edició del Festival Religion Today, que l’emetrà aquesta setmana a Trento.

 ‘La Sagrada Família. La Bíblia en Pedra’ relata com l’arquitecte Antoni Gaudí concep la Sagrada Família com una bíblia en pedra, a través de la Creació, i el naixement, passió i resurrecció de Jesucrist. “Gaudí vol que el visitant se senti endut per la llum, la natura i la transcendència a través d’una arquitectura única al món”, explica el director. El documental, de 10 minuts, ens mostra la bellesa del temple a través de la pedra i la llum.

El Festival Internacional d’art i cinema, ‘Arte Non Stop’ de Buenos Aires (Argentina), ha celebrat enguany la quarta edició, del 27 al 30 de setembre. L’objectiu del festival és promoure l’art en totes les seves expressions, com el cinema, la pintura i l’escultura, des de la temàtica de l’audiovisual. Seguint aquest propòsit, ‘La Sagrada Família. La Bíblia en Pedra’ construeix tot el guió cinematogràfic a través de l’arquitectura i l’art que erigeix el temple. Concretament, narra fragments de l’Antic Testament i la vida de Jesús, a partir de tota la bellesa escultural que mostren les façanes i l’interior del temple. Una obra d’art plena de la simbologia que Antoni Gaudí va imaginar, la qual cobra vida a través del curtmetratge.

Paral·lelament, el Festival Religion Today de Trento ha seleccionat el curt dins la categoria “Pobles i Religions”. L’objectiu de la 22a edició del festival italià és promoure un coneixement conscient i no retòric de les religions tenint en compte el tema de la missió, que es pot trobar en moltes religions.

La Sagrada Família. La Bíblia en Pedra’ és una producció d’Animaset Media i Comunicació feta sota l’encàrrec de la Sagrada Família, i actualment es pot veure durant les visites catequètiques a la basílica i a les capelles del deambulatori.

 

———-

‘La Sagrada Familia. La Biblia en Piedra’, de Jordi Roigé, premiado en Buenos Aires

 

El Festival Internacional de arte y cine, ‘Arte Non Stop’, galardona con tres menciones el documental producido por Animaset para la Sagrada Familia.

El cortometraje ha sido nominado también en el Festival Internacional Religion Today que se celebra esta semana en Italia.

El documental ‘La Sagrada Familia. La Biblia en Piedra’, dirigido por Jordi Roigé y producido por Animaset para la Sagrada Familia, ha sido galardonado como Mejor Mediometraje del Festival Arte Non Stop, en esta edición 2019. Paralelamente, en la categoría de Mediometrajes ha ganado el premio de Mejor Película y Mejor Fotografía por Benet Roman. Por otra parte, esta producción catalana ha sido seleccionada en Italia en 22ª Edición del Festival Religion Today, que la emitirá esta semana en Trento.

‘La Sagrada Familia. La Biblia en Piedra’ relata como el arquitecto Antoni Gaudí concibe la Sagrada Familia como una biblia en piedra, a través de la Creación, y el nacimiento, pasión y resurrección de Jesucristo. “Gaudí quiere que el visitante se sienta llevado por la luz, la naturaleza y la trascendencia a través de una arquitectura única en el mundo”, explica el director. El documental, de 10 minutos, nos muestra la belleza del templo a través de la piedra y la luz.

El Festival Internacional de arte y cine, ‘Arte Non Stop’ de Buenos Aires (Argentina), ha celebrado este año su cuarta edición, del 27 al 30 de septiembre. El objetivo del festival es promover el arte en todas sus expresiones, como el cine, la pintura y la escultura, desde la temática del audiovisual. Siguiendo este propósito, ‘La Sagrada Familia. La Biblia en Piedra’ construye todo el guión cinematográfico a través de la arquitectura y el arte que erige el templo. Concretamente, narra fragmentos del Antiguo Testamento y la vida de Jesús, a partir de toda la belleza escultural que muestran las fachadas y el interior del templo. Una obra de arte llena de la simbología que Antoni Gaudí imaginó, lo cobra vida a través del cortometraje.

Paralelamente, el Festival Religion Today de Trento ha seleccionado el corto dentro de la categoría “Pueblos y religiones”. El objetivo de la 22ª edición del festival italiano es promover un conocimiento consciente y no retórico de las religiones teniendo en cuenta el tema de la misión, que se puede encontrar en muchas religiones.

‘La Sagrada Familia. La Biblia en Piedra’ es una producción de Animaset Media y Comunicación hecha bajo el encargo de la Sagrada Familia, y actualmente se puede ver durante las visitas catequéticas en la basílica y en las capillas del deambulatorio.