Skip to main content

L’Acadèmia del Cinema Català ha convocat, aquest dimecres 11 de gener, tots els nominats i nominades als XV Premis Gaudí per participar en la tradicional sessió de fotos prèvies a la Gala, que se celebrarà el diumenge 22 de gener a la Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya. L’Antiga Fàbrica Damm ha acollit la sessió on, a més dels nominats i nominades, han assistit una vintena de mitjans per entrevistar els i les finalistes d’aquesta 15a edició dels Premis.

La pel·lícula explica la història d’un mossèn i un milicià del POUM que passen la Guerra Civil Espanyola amagats a les golfes d’un edifici del centre de Barcelona. A través d’aquests personatges antagònics, i en clau de tragicomèdia, s’ofereix una aproximació de l’absurditat i les contradiccions de la guerra.

Des d’aquest dilluns 9 de gener del 2023 es pot veure el making of de la pel·lícula El Metralla, que amb una mitjana de 352.000 espectadors i una quota de pantalla del 18,3%, va ser la pel·lícula més vista a TV3 del 2022, segons dades oficials de la cadena.