Animaset s’ha especialitzat en reculls de premsa per a entitats del món educatiu, cultural i religiós.

Animaset ofereix un servei professional de recull o dossier de premsa que permet als responsables de les institucions mantenir-se al dia sobre els temes d’actualitat relacionats amb el seu àmbit i avaluar l’impacte de les seves accions.

Cada dia a primera hora es rep un correu amb les informacions seleccionades, agrupades i ordenades pel nostre equip de professionals segons les necessitats de la institució.

I per a què serveix això?

  • Informació actualitzada: Mantingueu-vos al corrent de l’impacte i l’abast de les notícies rellevants per al vostre entorn sectorial
  • Identificació de tendències: Detecteu temes recurrents i tendències per adaptar les vostres estratègies de comunicació.
  • Reacció ràpida: Anticipeu i gestioneu possibles malentesos per planificar continguts i estratègies de manera efectiva.
  • Identificació d’oportunitats: Descobriu bones pràctiques i exemples d’èxit en comunicació d’institucions similars per optimitzar les vostres estratègies.
  • Seguiment de la imatge: Avalueu i milloreu la percepció de la vostra marca mitjançant el seguiment dels mitjans de comunicació.
  • Optimització del temps: Optimitzeu el temps dedicat a la gestió de premsa començant el dia llegint la selecció d’allò més destacat.

Si esteu interessats a rebre un recull de premsa, ens ho podeu dir a través del formulari de contacte o enviant un correu electrònic a comunicacio@animaset.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres de seguida. Estem aquí per ajudar-vos!