Skip to main content

Animaset Media i Comunicació, que porta els serveis de comunicació de la Catedral de Barcelona, en el marc dels materials per explicar el procés de restauració del Crist de Lepant ha elaborat aquest vídeo. La presentació del vídeo es va fer durant una roda de premsa el dimecres 3 de maig.

“No podíem ocultar aquesta policromia original tan bonica del Sant Crist de Lepant”. Així ha explicat el conservador i arxiver de la catedral de Barcelona, Robert Baró, la restauració de la talla més venerada de Barcelona que ha passat de negre a blanc.

En la peça audiovisual s’hi poden veure imatges inèdites del procés de restauració i les intervencions de la restauradora de la Catedral de Barcelona, Ana Ordóñez; la conservadora-restauradora del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya, Esther Gual; la directora del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya, Mireia Mestre; el químic del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya, Ricardo Suárez, l’arxiprest i prefecte de litúrgia de la Catedral de Barcelona, Josep Vives, i el tècnic de patrimoni immaterial de la Catedral de Barcelona, Nil Rider.