Skip to main content

El Camí Ignasià és un documental, produït per Animaset i dirigit per Jordi Roigé, que permet experimentar, com un pelegrí més, la bellesa visual i espiritual de l’itinerari que va recórrer Sant Ignasi de Loiala l’any 1522. El documental va ser distribuït per Adso Films i compta amb la col·laboració dels Jesuïtes, la Generalitat de Catalunya, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Turisme de La Rioja i l’Ajuntament de Manresa.

El documental s’ha estrenat el juny del 2022 a la Filmoteca Vaticana amb la presència de la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró; la consellera d’Acció Exterior, Victòria Alsina; el superior dels Jesuïtes, Arturo Sosa, i l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, entre altres personalitats.

“Transmetre l’experiència que significa recórrer el Camí Ignasià, aquest ha estat el nostre objectiu”, exposa Jordi Roigé. “Els pelegrins, el context i la bellesa del paisatge ens ho han posat fàcil, ara esperem que molta gent se senti moguda a voler conèixer en persona aquesta meravella”, ha reblat.

Descobreix aquí tots els detalls de la producció El Camí Ignasià