Skip to main content

Despertar-se escoltant l’Evangeli de cada dia, aprofitar en temps de confinament per fer un exercici personal de reflexió, diàlegs en temps de coronavirus, una aportació diària en clau de conversió ecològica. Són les noves propostes en format Podcast que ha posat en marxa la productora Animaset durant els dies de confinament. Una programació marcada per l’humanisme, la reflexió i l’espiritualitat.

Animaset Ràdio ha iniciat la programació amb espais de servei que anirà ampliant les properes setmanes. Els programes es poden escoltar al web de Catalunya Religió o a través dels programes de Podcast a qualsevol dispositiu mòbil.

Els primers programes que es poden escoltar a Animaset Ràdio són:

L’Evangeli del dia”. Lectura del text de l’Evangeli de cada dia per poder-lo escoltar en format d’audio en qualsevol moment del dia.

Exercicis per al confinament. Una proposta diària de reflexió personal de Xavier Morlans, músic i capellà de l’Hospital de Campanya de Santa Anna de Barcelona.

Diàlegs en temps de confinament. Recull les converses que ha organitzat l’Àrea de Pastoral de la Fundació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull amb experts en diferents matèries per afrontar totes les derivades de la crisi de coronavirus. Hi participen dotze professors de Blanquerna parlant de temes com la convivència, el dolor, la incertesa sanitària i econòmica, la nutrició, l’educació o la tecnologia, oferint una visió humanística.

 

Durant el mes de maig Animaset Ràdio inicia nous programes. Justícia i Pau obre un programa i l’inicia amb un espai diari dedicat a la Laudato Si’, coincidint amb el cinquè aniversari de l’encíclica ecològica del papa Francesc.

Laudato Si’ cada dia. La Xarxa de Parròquies Ecosolidàries, que impulsa Justícia i Pau, publicarà cada dia durant tot el mes de maig un missatge en clau de conversió ecològica. Seran imatges senzilles i petites reflexions escrites, i en format àudio, per promoure el compromís amb la casa comuna.