Skip to main content

El documental El Camí Ignasià ha rebut el premi del mes d’agost que atorga el Black Swan International Film Festival (BSIFF) de Calcuta i que suposa la nominació per guanyar el premi honorífic Memorial Andre Tarkovsky.

“Aquest premi és el primer reconeixement internacional d’un documental que s’ha fet amb una mentalitat molt internacional, adreçat a audiències d’arreu del món més enllà de la seva procedència, cultura o creença”, ha destacat el director, Jordi Roigé.

El documental, que es va presentar a la Filmoteca Vaticana i la Casa del Cinema de Roma, es va estrenar el 22 de juliol a més de cinquanta cinemes repartits per tota la geografia espanyola, i és una de les pel·lícules de la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya.

La producció permet experimentar, com un pelegrí més, la bellesa visual i espiritual de l’itinerari que va recórrer Ignasi de Loiola des d’Azpeitia fins a Manresa l’any 1522.

El documental, distribuït per Adso Films, està produït per Animaset i compta amb la col·laboració dels Jesuïtes, la Generalitat de Catalunya, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Turisme de La Rioja i l’Ajuntament de Manresa.